Cloud diensten

Kjilop is gespecialiseerd in het leveren van diensten vanuit de cloud. Wij kunnen tevens uw huidige ICT omgeving omzetten in de cloud. Hiermee garandeert u zich van een betrouwbaar, snel en redundante systeem. Bereikbaar vanaf elk apparaat vanuit elke locatie waar ook ter wereld. Laat u zich overtuigen met een demonstratie op locatie.

Met Managed Hosted VOIP Telefonie heeft u geen telefooncentrale meer nodig. Alle functionaliteiten van een telefooncentrale worden uit de Cloud van Kjilop geregeld. U heeft hiermee een professionele telefooncentrale, zonder grote investering in dure apparatuur, licenties en upgrades. En dat voor een overzichtelijk vast maandbedrag afhankelijk van de gekozen functionaliteiten.

Met Hosted Exchange heeft u een eigen mailserver in de Cloud. U heeft hiermee uw e-mail, agenda, contactpersonen en notities altijd en overal snel beschikbaar op al uw mobiele apparaten. Uiteraard is ook uw Outlook op uw desktop aan te sluiten op uw eigen mailserver in de Cloud. En u kunt met uw collega’s ook uw complete mailbox of een van de items delen.

Met Managed Cloud Server heeft u uw eigen server in de Cloud zonder u zorgen te hoeven maken over back-ups, updates, uitval of licenties. Uw server is redundant uitgevoerd en is aangesloten op een super snelle verbinding met het internet. U werkt op uw server alsof deze in uw bedrijf staat.

Met Managed Cloud Drive heeft u documenten op uw eigen harde schijf staan in de Cloud. Uw gegevens worden versleuteld verzonden en opgeslagen en zijn bereikbaar via een extra harddisk op uw computer. Het mooie is dat deze gegevens ook bereikbaar zijn vanaf uw telefoon en tablet! Hiervoor zijn Apps beschikbaar. Uw gegevens veilig opgeslagen in onze ISO gecertificeerde opslag systemen.