Zorg op afstand via iPad

ipadziekenhuisKJILOP maakt het voor organisaties mogelijk om zorg op afstand via een iPad mogelijk te maken. Een zorgverlener maakt via een beeldscherm contact met de cliënt. Men kan elkaar hierdoor zien en met elkaar spreken. Doelstelling bij de zorgverleners is dat er op kosten bespaard wordt doordat de cliënten minder bezocht hoeven te worden. Zorgverleners zijn soms veel onderweg voor een korte begeleidingsafspraak of consult wat de zorg erg duur maakt. Met beeldbellen wordt op reistijd bespaard en wordt de zorg goedkoper.

KJILOP levert iPads met daaraan gekoppeld een mobiel data abonnement. De iPad is meteen klaar voor gebruik en kan desgewenst voorzien worden van de juiste software om het gebruiksgemak te vergroten. De cliënt heeft geen computer of internetverbinding nodig.

Mocht er iets aan de iPads zijn doordat deze het niet meer doet, dan kunnen wij deze eenvoudig omwisselen voor een nieuwe waardoor de zorg niet stagneert.

IPad huren

Op dit moment hebben wij de volgende iPads voor zorgaanbieders om zorg op afstand met iPads mogelijk te maken.

Tablet: iPad Air 16GB Cellular 4G
Abonnement: 8 GB per maand. Nu met gratis 1 GB internationaal
Snelheid 4G verbinding: 50 Mbps
Huurprijs: € 80, – per maand
Eenmalige kosten: Aansluit- en installatiekosten: € 50, –

Na de huurperiode worden de iPads terug genomen of u kunt uw huurcontract verlengen. U ontvangt dan weer de nieuwste iPad die op dat moment in de markt is.

Voor zorgverleners die geen iPad nodig hebben of die al een computer hebben levert KJILOP diverse accessoires om beeldbellen mogelijk te maken. U kunt dan denken aan camera’s, hoofdtelefoons met een microfoon of complete computers.