Web diensten

Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars biedt mooie en doelgerichte websites, webapplicaties, internettoepassingen en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, folders, banners en andere media-uitingen.

Wij kunnen u op het gebied van internet in alle opzichten van dienst zijn. Of u nu een webwinkel, een community site, een intranet of een bedrijfssite wenst. Wij verzorgen het ontwerp en het onderhoud van uw website, registreren uw domeinnaam en zorgen dat uw site op internet wordt geplaatst (hosting). Daarnaast kunt u eenvoudig zelf uw website onderhouden met het geïntegreerde CMS systeem. Dit systeem is net zo eenvoudig te bedien als Word. Neemt u een kijkje op onze website en laat u overtuigen van onze aanpak. Wij gaan uw uitdaging graag aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Webdesign
webdesignHet is naast de structuur en werking van uw website van belang dat de uitstraling van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

Content management systeem
content management systeemMet een Content Management Systeem kunt u op zeer eenvoudige wijze zelf de inhoud van uw website aanpassen en actueel houden.

Webapplicaties
webapplicatiesMet een webshop heeft u uw eigen winkel op internet, compleet met alle functies om succesvol en professioneel online te verkopen.

Domeinnamen & hosting
Wereldwijde domeinregistraties: .nl .com .net .org .info .be en andere extensies vanaf €10 per jaar. Met hosting vanaf €12 per jaar.

Grafisch ontwerp naar (x)html/css
Het omzetten van een grafisch ontwerp naar een werkende website
in een valide (x)html code met een stylesheet (css).

Webshops
Met een webshop heeft u uw eigen winkel op internet, compleet met alle functies om succesvol en professioneel online te verkopen.

Logo’s en huisstijlen
De huisstijl en uitstraling van uw organisatie is van strategisch belang. Klanten bepalen hun keuze op wat zij zien, aanspreekt en herkennen.

Zoekmachine optimalisatie
Het verbeteren van een website onderdelen ten behoeven van een betere vindbaarheid op de diversen zoekmachines.